Luontoon

Uitonniemen sijainti on luontomatkailijan kannalta aivan poikkeuksellisen ihanteellinen. Järviluonto, jonka lähiympäristöstä löytyvät yksi Suomen kauneimmista kansallispuistoista, Pyhä-Luosto Kansallispuisto sekä neljä matkailukeskusta luontoreitistöineen, takaavat asiakkaillemme miellyttäviä luontoelämyksiä ympäri vuoden.

Kemijärvi on ainutlaatuinen järvikohde keskellä Lapin luontoa, sekä sen upeimpia tunturikeskuksia. Kemijärvi tarjoaa matkailijalle aktiviteetteja ja luontoelämyksiä vuoden jokaisena päivänä.

 Kemijärveltä löydät kattavan valikoiman luontopolkuja, hiihtolatuja, sekä moottorikelkkareittejä. Alueen rikkaaseen historiaan voit tutustua vaikkapa Kotiseutumuseolla tai lukuisissa sotahistoriakohteissa. Kemijärvellä taide ja kulttuuri on myös osaympärivuotista tarjontaa. Pistäydy palkitun pastellitaiteilija Pirkko Mäkelä-Haapalinnan studiokodissa, Taiteilijaresidenssissä, tai poikkea ihailemassa Kansainvälisten Kuvanveistoviikkojen taideteoksia taidekeskus Puustellissa.

Kaikki Kemijärven aktiviteetit löydät kätevästi osoitteesta www.visitkemijarvi.fi. Voit varata lomasi aktiviteetit myös meidän kauttamme. Autamme mielellämme lomanne suunnittelussa.

Alueen tapahtumista löytyy hyvin tietoa ympäri vuoden Visit Kemijärvi-sivuilta.
http://www.visitkemijarvi.fi/

 

 

Luontolomailijan mahdollisuuksia ympäri vuoden.

Järvi- ja tunturiluonto tarjoavat upeat puitteet erilaisille aktiviteeteille. Löydä omat polkusi avullamme.